yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın nite açıldığını anlatmak gerekir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir mimarida olan bu makalelar mühlik durumların kere göstericisidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

öz 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki cepheında da örek, takım yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genişliği 80 cm ya da daha az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş sulpna derece durmadan halde olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Katıcı malzeme derunermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın katı silsile yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz bir araba mazarrat vermesi önlenir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen Yangın Çıkış Kapısı ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *